ÚJ INDISO Sóklinika Budapesten!
Nyílt héttel indítunk hamarosan útjára egy új Indiso Sóklinikát Budapest XI kerületében a Kőérberek lakóparkban, mely alsó- és felső légúti betegségek hatékony kiegészítő keze-lésére alkalmas egészségügyi sóterápiás kezeléseket biztosít.

A magyar fejlesztésű berendezéssel végzett terápia a jelenleg elérhető legjobb sóinhalá-ciós megoldást biztosítja a Kőérberek és környékén élő betegei és a preventív kezelést igénybevételét szándékozó lakosság számára.

Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia az alsó- és felső légúti betegségek leghatékonyabb, természetes kezelési módszere.
A gyógyszer- és mellékhatás mentes kezelés jelentős segítséget nyújt a váladékoldásban és a krónikus betegségek esetében előforduló pangó váladék eltávolításában, javítja az életminőséget, fontos szerepe van légző rendszerünk állapotának rehabilitációjában.
A magyar fejlesztésű berendezéssel végzett terápia 2007 óta, Sóklinikák országos hálózatában, kiemelt egészségügyi intézményekkel együttműködve, orvosi javallat és kontroll mellett érhető el. A kezelések során az egyedülállóan finomra őrölt – 0,2 mikron méretű –, kifejezetten magas koncentrációjú hatóanyag a legkisebb hörgőcskéket is eléri, így más, elterjedt megoldásokkal ellentétben, az alsó légutakban is kifejti jótékony hatását. Különösen fontos, hogy a kezelések során kizárólag nagy tisztaságú, egészségügyi hatóanyag kerül felhasználásra. Alkalmazását a Magyar Tüdőgyógyász és Fül-Orr-Gégész Szakkollégiumok, valamint országszerte orvosok százai támogatják a hagyományos kezelések kiegészítő megoldásaként.
A terápia igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.
További információk:
www.soklinika.hu
Tel: +36 23-232-162

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2020. év október hónapjától a Kőérberek Indiso sóklinikáján.!!!

A nyílt napon-amit hamarosan közzéteszünk- a programon történő részvételt és a terápia ingyenes kipróbálását biztosítjuk, de előjegyzéshez kötött.
Hamarosan jövünk a részletekkel!.....