A korábban rendszerint 5-6 napig tartó náthám a harmadik napra elmúlt.
Dr. Rónai Zoltán gyermekgyógyász, immunológus és pulmonológus szakorvos beszélt nekünk az Indisoval kapcsolatos tapasztalatairól.

Szakterületein sikeres, ismert és elismert orvosként betegsége kezdetén ellátogatott pécsi Sóklinikánkra és beszámolt élményeiről:

"Téli náthám közben, amikor a szokásos papír zsebkendők már nem segítettek és helyettük egy konyhai törlőpapír henger állt az íróasztalomon, egyéb ügyek miatt telefonon hívott az Indiso munkatársa. Beszélgetésünk végén, a hangom minőségét érzékelve rákérdezett az állapotomra és felajánlotta, hogy próbáljam ki a sóbelégzést. Veszteni valóm nem volt, a Pécs belvárosában lévő intézmény pedig útba esett, így aznap délután már ott is voltam.

Az első 20 perces kezelés közben orrjárataim kitisztultak és az orrmelléküregekből is jelentős mennyiségű váladék ürült. Mindezek hatására közérzetem jelentősen javult, az orrváladékozásom csökkent. A másnapi, hosszabb sóbelégzést követően a felső légúti panaszaim gyakorlatilag megszűntek és kifejezetten jó érzés volt mély levegőt venni.

A korábban rendszerint 5-6 napig tartó náthám a harmadik napra elmúlt.”

 
Dr. Rónai Zoltán gyermekgyógyász, tüdőgyógyász, klinikai immunológus és allergológus szakorvos.

1996-tól saját allergológiai praxisában dolgozik, emellett a Magyar Allergia Szövetség főtitkára, a Magyar Asztma Nővérek Országos Egyesületének szakmai társelnöke és az Amega című folyóirat főszerkesztője.

Az asztma és az inhalációs gyógyszerbevitel témakörében megjelent számos publikáció köthető a nevéhez.