Rólunk
Kinek ajánljuk?

Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia számos légúti betegséget (asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések) előz meg és kezel magas hatásfokkal, javítja a szervezet önregeneráló képességét.

Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia számos légúti betegséget (asztma, allergia, influenza, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések) előz meg és kezel magas hatásfokkal, javítja a szervezet önregeneráló képességét.

 

Gyermekeknél már egyéves kortól alkalmazható. Ők sokkal intenzívebben és hatékonyabban reagálnak a természetes gyógymódokra, ezért az orvosok kifejezetten ajánlják a szülőknek, hogy az esetleges gyógyszeres kezelést megelőzően az Indiso SPELEO természetes sóterápiát mindenképpen próbálják ki.

Az Indiso Sóklinikákon végzett sóterápia legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők simaizom szerkezetére kifejtett hatás. A sóterápia eredményeképp helyreáll a bronchusok tónusa, javul a légzés, légcsere, ami a szervezet egyéb szisztémáinak normalizációjához vezet.

A sóterápia erősíti a szervezet önregeneráló képességét, csökkenti, illetve megszünteti a túlérzékenységet és a gyulladást. Segítségével javul az életminőség, javulnak a légzésfunkciós leletek. Nő az egyén teljesítő képesessége, sporteredményessége. Asztma, COPD, bronchitis és krupp esetén csökken a krízisek száma és intenzitása, megszűnik a gyulladás, javul a tüdő véroxigén ellátásának intenzitása. Allergia esetében könnyíti a betegség lefolyását, normalizálódik az egyébként tüneteket kiváltó Hisztamin- és IgE-szint. Fül-orr-gégészeti problémáknál megszűnik a gyulladás, a nyálkahártya egészséges lesz.

A hatékonyság a sóbarlang terápia alkalmazása során kimagasló, kutatások tapasztalatai szerint felnőttek körében mintegy 88-90% ért el jelentős javulást, a gyermekek esetében ez a szám 90-92%-ra tehető.

Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia az alábbi problémák esetén javallott:

Krónikus bronchitis, sinusitis, asztma, légszomj, fulladás, köhögés (előforduló éjszakai köhögés, terhelésre jelentkező köhögés), nehézlégzés orrfolyás, nyáklerakódás, megfázás, szénanátha, légúti allergia (por allergia is), légúti nyálkahártya-gyulladás, nyálkahártya ödéma, rhinitis, tonsilitis (mandulagyulladás), arc- és melléküreg-gyulladás, pneumónia utáni rehabilitáció, krónikus obstruktív tüdőbetegségek (COPD), cisztás fibrózis (mukoviszcidózis), tüdőtágulat, pharyngitis, bronchiectatikus megbetegedések, tüdő infekciók, dohányzással összefüggő megbetegedések, ekcéma, pikkelysömör.