Rólunk
OKK országos felmérés

Az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) és az Indiso az elmúlt napokban indította el közös kutatását, melynek célja, hogy az egészségügyi száraz sóterápia-kezelés módszerét, annak hatását vizsgálja, és megalapozott protokollokat állítson fel a területen. Az epidemiológiai kutatás volumene és mélysége világviszonylatban is egyedülálló, példa nélküli a só-inhalációt érintő kutatások terén. Az Indiso számára rendkívül nagy elismerés, hogy a világ első, nagy mintaszámú vizsgálatában, a nemzetközi szinten is kiemelkedően elismert OKK szakmai együttműködő partnere lehet.

Az előzetes felmérések és a mostani vizsgálatok többek között a jogszabályalkotás és a szükséges normák kialakításának célját szolgálják a Hivatal részéről, mivel egy több mint ezer szereplőt és többszázezer fogyasztót érintő, eddig szabályozatlan piacról van szó, amelyen egyes só-szolgáltatók tevékenysége nyilvánvalóan nélkülöz minden egészségügyi szolgáltatáshoz elengedhetetlen körülményt.

Ezért különösen fontos az Indiso számára, hogy a majdani szabályozás hitelesítse és finomítsa azokat, az eddig önként vállalt feltételeket, amelyek meggyőződésünk és tapasztalatunk szerint különösen fontosak a páciensek korrekt tájékoztatása és egy minőségi egészségügyi szolgáltatás szempontjából.

 

A vizsgálatban résztvevő pácienseink kedvezményesen vehetnek részt kezeléseinken!

A részvétel fontosabb feltételei: 

További részletekről érdeklődjön az Önhöz legközelebb eső Sóklinikán!

A részletes vizsgálati tervet ide kattintva tekinthetik meg.